Analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets, meglersjef Hans M. Johnsrud i Handelsbanken og sjefsforvalter Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 25 aksjer denne uken.Alle er enige om Statoil, mens alle utenom Johnsrud er enige om Subsea 7. Ellers er Tunaal enig med Johnsrud om Fred. Olsen Energy og RCCL, med Roland om Wilh. Wilhelmsen og med Collett om BWG Homes. Roland og Johnsrud er enige om REC og Yara.Aker SolutionsAlgetaAteaAvocet MiningBWG HomesDeep Sea SupplyFred. Olsen EnergyGjensidigeMarine HarvestMorpolNorsk HydroOrklaPolarcusRCCLRECSchibstedSonga OffshoreSparebank 1 SR-BankSparebanken ØstStatoilStatoil Fuel & RetailSubsea 7TGSWilh. WilhelmsenYara har ifølge avisen gjort det minst dårlig så langt i år (per 14/3), med en avkastning på minus 2,6 prosent. er ned 4,0 prosent, mens og er i minus med hhv. 5,1 og 4,4 prosent. Hovedindeksen har falt 2,8 prosent siden nyttår (3/1).