Vil bruke 100 mill. på nye meglertalenter

Argo Securities varsler aggressiv rekruttering og skal nå bruke millioner i kampen om nye ansatte.

Publisert 26. mars 2011 kl. 10.20
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
Adm. direktør i Argo Securities, Martin Hagen. Foto: Finansavisen
Argo Securities er der mest aggressive av de norske meglerhusene i kampen om nye ansatte. Ledelsen har satt av rundt 100 millioner kroner for å yppe seg mot de største konkurrentene, skriver Dagens Næringsliv.- Om det er 80 eller 160 millioner kroner ønsker jeg ikke å kommentere. Vi er avhengig av å få på plass kompetante mennesker som ikke er opptatt av oppfrontinger, men er interessert i å være med på denne reisen, sier adm. direktør i Argo, Martin Hagen, til avisen.Meglehuset skal nå styrke staben med mellom 20 og 30 nye ansatte. En analytiker skal ha blitt tilbudt rundt ti millioner kroner for å gå over til meglerhuset.- Vi har en forretningsplan som innebærer en aggressiv rekrutteringspolitikk, men de vi ansetter må også være klare for å bygge noe, sier Hagen.