Anbefaler fem aksjer - advarer mot én investering

Terra-forvalter Knut Harald Gjellstad forteller deg hvilke fem aksjer han har aller mest tro på, og hvilken du bør styre unna.

En Onkel Skrue-figur inne på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

Terra-forvalter Knut Harald Gjellstad sier til Finansavisen onsdag at han tror småselskapene på Oslo Børs vil prestere sterkt fremover.Hans fem favoritter akkurat nå er The Scottish Salmon Company, Q-Free, AF Gruppen, North Energy og Photocure. Gjellestad har imidlertid ikke tro på Questerre.- På sikt skal småselskapene normalt gi en høyere avkastning, og vi synes at det finnes mange gode småselskaper som har en hyggelig prising. Vi tror at det nå kommer en periode hvor small cap-selskapene vil gjøre det stadig bedre, sier Gjellestad.Samtlige av Gjellestads favoritter har steget i løpet av den siste måneden, og størst oppgang har det vært for AF Gruppen som er opp over 16 prosent i denne perioden.Questerre har falt 13 prosent den siste måneden på Oslo Børs.

Nyheter
Børs