Dette skjer i dag - fortsetter den fæle utviklingen?

Onsdag 6. april tikker det inn en rekke nyheter man bør få med seg. Er det lysning å spore i boligmarkedet i USA? Her er dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Onsdag 6. april får man blant annet ferske tall for industriproduksjonen i Storbritannia og industriordre i Tyskland i februar. Man får også BNP-tall fra ØMU-landene.I tillegg tikker det inn ny statistikk fra nye boliglånssøknader i USA.Få med deg dagens HegnarTV-sending klokken 16.05. Dagens gjest er Nils A. Butenschøn - Dagens tema: Midtøsten, hva nå? De ulike konfliktene og skillelinjene som virker i konflikten.Her er alle dagens hendelser:Makrotall- og nyheter: - UK: Industriproduksjon februar kl 10:30- ØMU: BNP endelig 4. kvartal kl 11:00- Tyskland: Industriordre februar kl 12:00- USA: Nye boliglånsøknader (MBA) uketall kl 13:00Sjekk også vår eminente finanskalender her!Utenlandske:- Monsanto, Samsung Electonics

Nyheter
Børs