Disse slapp tall i påskeferien

En rekke giganter slapp tall mens du feiret påske, inkludert Morgan Stanley, Nokia og Schlumberger. Her er de viktigste.

Børs

En drøss med internasjonale selskaper har sluppet tall etter at norske investorer tok påskeferie onsdag ettermiddag. Her er noen av dem:Saipem meldte torsdag om et nettoresultat på 213 millioner euro i første kvartal 2011, mot 182 millioner i samme periode året før. Saipem høyner guidingen.Qualcomm meldte onsdag kveld m et fullt utvannet non-Gaap resultat på 0,86 dollar pr aksje i sitt andre kvartal. Det var ventet et resultat på 0,71 dollar per aksje. Guidingen var på 0,77-0,81 dollar per aksje.Schlumberger fikk et resultat å 0,71 dollar pr aksje fra videreført virksomhet før spesielle poster i første kvartal 2011. Det var ventet en EPS på 0,89 dollar, melder TDN Finans.Noble Corp fikk et resultat på 0,21 dollar per aksje i første kvartal 2011. Forventningen var på 0,48 dollar.Morgan Stanley fikk et resultat fra videreført virksomhet, før ekstraordinære poster, på 0,46 dollar pr aksje. Forventningen var på 0,65 dollar.Nokia fikk et resultat per aksje på 0,13 euro. Forventningen var på 0,09 euro.General Electric (GE) fikk et driftsmessig resultat pr aksje på 0,33 dollar, som var som ventet.Freeport-McMoRan Copper & Gold meldte torsdag om et resultat på 1,57 dollar pr aksje i første kvartal 2011. Forventningen var på 1,45 dollar.Ensco fikk et nettoresultat på 0,45 dollar pr aksje, mot ventet 0,75 dollar.Diamond Offshore Drilling fikk et resultat på 1,80 dollar pr aksje, mot ventet 1,75 dollar.AT&T fikk et resultat p å 0,58 dollar pr aksje eksklusive spesielle poster. Forventningen var på 0,60 dollar pr aksje.Advanced Micro Devices (AMD) fikk et justert resultat pr aksje på 0,08 dollar, mot ventet 0,06 dollar.Abbott Laboratories fikk et resultat pr aksje (eksklusive engangskostnader) på 0,91 dollar, mot ventet 1,11 dollar.Kilder: Selskapene, TDN Finans og Thomson Financial

Nyheter
Børs