Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger. Kjøps-anbefaling vrakes - nytt hovedcase.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport onsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Prosafe, Gjensidige, Norsk Hydro og Yara International.Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå og tar over stafettpinnen etter Norsk Hydro.Kjøps-anbefalingen Christiania opererte med på Storebrand vrakes onsdag etter at aksjen gikk i stop loss tirsdag.- Yara ligger i en stigende trend med med gulv 260 kroner Brudd opp gjennom 272 kroner indikerer et kjøpssignal og videre oppgang. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 310 kroner og stop loss på 258 kroner, kan man lese i rapporten.Yara stiger onsdag 1,89 prosent til 279,10 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 11 prosent.Gjensidige stiger onsdag 0,49 prosent, Norsk Hydro er opp 2,18 prosent mens Prosafe stiger 1,93 prosent.

Nyheter
Børs