SEB-direktør: Jeg var klar til å gå av

Adm. direktør i SEB, Annika Falkengren, forteller om presset i forbindelse med alt bråket rundt bonusene i 2009.

Annika Falkengren - Foto: Scanpix
Børs

På arrangementet "Stora annonsördagen" forteller administrerende direktør i SEB, Annika Falkengren, hvordan krisen i 2009 påvirket henne og banken.- Det var naturligvis ikke bra i det hele tatt. Det vi forsøkte å gjøre i 2009 var negativt. Derimot ikke så negativt internt i banken og for kundene våre som det var i media. Vi var flinke til å fortelle sannheten internt, sier Falkengren til dagensmedia.se.På spørsmålet om hun var klar til å gå av sier hun at hun stilte seg spørsmålet om alt bonusbråket rundt banken ville slutte om hun gikk av. Hun stilte også spørsmålet til styret. Men ingen trodde at mediepresset ville gå over om Falkengren trakk seg.- Ja, lett. Men jeg fikk mye støtte fra personalet. Masse mail. Kunder og ledelse som sa at jeg måtte orke å fortsette, sier Falkengren på spørsmålet om hun selv var beredt til å gå av som administrerende direktør i SEB

Nyheter
Næringsliv