To nye bjellesauer med tall

Resultatsesongen er for alvor i gang på Wall Street. Coca-Cola og Ford er ikke de eneste tungvekterne som er ute.

NYSE - Foto: Scanpix
Børs

Lockheed Martin melder om et resultat i 1. kvartal på 530 millioner dollar, eller 1,50 dollar per aksje. I den samme perioden i fjor tjente selskapet 533 millioner dollar, eller 1,41 dollar per aksjeEn rundspørring gjort av FactSet Research viste ifølge Marketwatch at analytikerne ventet seg 1,51 dollar per aksje.Omsetningen steg fra 10,3 til 10,6 milliarder dollar.Samtidig har en annen bjellesau lagt frem tall tirsdag. 3M melder om et resultat i 1. kvartal på 1,08 milliarder dollar, eller 1,49 dollar per aksje, opp fra 930 millioner dollar (1,29 dollar per aksje) i samme periode i fjor.Inntektene steg fra 6,35 til 7,31 milliarder dollar.En rundspørring gjort av FactSet Research viste ifølge Marketwatch at analytikerne ventet seg 1,42 dollar per aksje.

Nyheter
Børs