- Aksje til halv pris

Sjefsforvalter Albert Collett i Arctic anbefaler kjøp av ni aksjer. To papirer tas inn i varmen. Et av dem kan kjøpes til halv pris, mener Collett.

Albert Collett i Arctic Fund Management. Foto: Finansavisen
Børs

Sjefsforvalter Albert Collett i Arctic Fund Management gjør ifølge DN to endringer i sin anbefalte ukesportefølje på Oslo Børs. Avocet Mining og Kverneland tas inn, mens ingen aksjer tas ut.Collett viser til at Kverneland kommer ut av mørket i ny figur. Selskapet er refinansiert og ordrene kommer.Avocet vår man til nærmere halv pris i forhold til engelske og canadiske gullprodusenter, mener Collett, som understreker at risikoen er kjempestor, men mindre nå enn før.Porteføljen Algeta BWG HomesStatoil Fuel & RetailSubsea 7YaraAtea Songa OffshoreAvocet Mining KvernelandDen siste uken har porteføljen falt 1,6 prosent.Hittil i år har Arctic-porteføljen ifølge avisen hatt en avkastning på 1,0 prosent. I samme periode har børsen falt 3,2 prosent.Flere aksjetips her

Nyheter
Børs