Oslo Børs har løftet seg litt frem mot lunchtider, etter at den i kjølvannet av fall påog en på de største Asia-børsene falt i åpningen.Like etter kl. 12 står hovedindeksen i 429,48 poeng, ned 0,01 prosent. Det er hittil omsatt verdipapirer for 2,1 milliarder kroner.Også oljeprisen har løftet seg siden i morges. Brent-oljen med juli-levering er i øyeblikket opp 0,01 prosent til 112,54 dollar fatet. WTI-oljen faller 0,26 prosent til 99,33 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 11,65 dollar fatet ved børsåpning onsdag.Statoil er ned 0,37 prosent til 135,30 kroner. Sevan Marine raser videre på børsen i påvente av annonsert melding. Aksjen er i øyeblikket ned 19,14 prosent til 0,98 kroner, og fortsetter dermed den brutale nedturen på Oslo Børs.Selskapet varslet i forrige uke at de villle komme med en emisjonsoppdatering i midten av inneværende uke.Én av de tre analytikerne tror emisjonskursen vil ligge helt ned mot 20 øre.- Det er bare å se på meldingen som kom for én uke siden, om kapitalbehov og overskridelser. Selskapet er snart tom for penger og kapitalbehovet er flere ganger markedsverdien på selskapet, sier en analytiker til HegnarOnline. Han ønsker ikke å fremstå som en "mørkemann" og vil dermed ikke navngis. John Fredriksens tankrederi Frontline onsdag morgen med å legge frem positive tall for første kvartal. Aksjen åpnet opp, men i øyeblikket faller den 7,50 prosent til 97,50 kroner.Analytiker Anders R. Karlsen i Nordea Markets sier til HegnarOnline onsdag at han .- Det var ikke noe vesentlig nytt i dagens presentasjon som skulle tilsi et så kraftig fall, sier Karlsen. Han trekker frem Tor Olav Trøims negative uttalelser om tankmarkedet på tirsdagens Nor-Shipping-konferanse, men ser ikke noe i dagens rapport som skulle sende aksjen så kraftig ned.Selskapet meldte om et resultat etter skatt på 16,9 millioner dollar i 1. kvartal 2011, mot 80,8 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på minus 2 millioner dollar.Det foreslås et utbytte på 0,10 dollar per aksje, mot ventet 0,11 dollar. REC falt kraftig tirsdag etter . Solselskapet sendte ut et begredelig resultatvarsel og varslet om permittering av 500 norske ansatte. Aksjen falt hele 16,71 prosent tirsdag. Etter å ha fortsatt nedturen i morges, er REC-aksjen nå svakt opp.I øyeblikket stiger aksjen 0,08 prosent til 12,67 kroner.Meglerhuset at selv ikke etter det voldsomme raset tirsdag, ser aksjen attraktiv ut.- Det er fortsatt mye usikkerhet rundt både priser og volumer. Selv om verdsettelsen begynner å bli fristende frykter vi en strøm av negative nyheter fra sektoren og vi er ikke sikre på om vi har sett slutten på negative resultatestimatrevideringer, skriver meglerhuset i en oppdatering.Meglerhuset Danske Markets for solenergiselskapet. En rekke selskaper har sluppet tall i løpet av morgenen, deriblant , , , og .Green Reefers utmerker seg med et fall på 8,13 prosent til 1,13 kroner, men volumet er tynt. Funcom er ned 3,27 prosent til 6,81 kroner på sine tall.Her finner du Bakkfrost-aksjen stiger 7,50 prosent til 53,75 kroner, etter at avtroppende konsernsjef i SalMar, Leif Inge Nordhammer, under resultatpresentasjonen onsdag å øke eierskapet i færøyske selskapet.- Vi ønsker å utvikle eierskapet videre. Vi har ikke et ønske om å kun være en finansiell eier, som vi er i dag, sier Nordhammer til HegnarOnline.Per i dag eier SalMar 23,3 prosent i Bakkafrost, i tillegg til at selskapet har en rekke andre utenlandske eiere.- Slik som aksjepostene er i Bakkafrost i dag, er selskapet eksponert for å kunne bli kjøpt av en større eier, sier Nordhammer. Grieg Seafood ligger høyt omsetningsoversikten med 187 millioner kroner. Aksjen åpnet opp fem prosent til 18,90 kroner, men er nå uendret på 18,00 kroner.Bakgrunnen for den høye omsetningen er at Frode Teigen har flyttet sine aksjer til et heleid selskap.Drome AS ved Håkon Volden har kjøpt 3.000 aksjer til 18,26 kroner stykket.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og