Stein Erik Hagen ble i går enstemmig gjenvalgt som styreleder av bedriftsforsamlingen i Orkla. Øverst på ønskelisten hans står et merkevareselskap til 10 milliarder kroner eller mer, skriver Dagen Næringsliv fredag.Analytiker i Argo Securities, Henrik Schultz, sier til TDN Finans at han vil se det før han tror på det.- Kjøp av merkevareselskaper har de snakket om i ti år uten å få så mye til oppriktig talt. De har kjøpt merkevareselskaper utenfor Norden, noe som i beste fall har vært en blandet suksess, sier han, og mener man ikke bør høre for mye på hva Hagen sier.- Det jeg vil bemerke er at Orkla i går kjøpte tilbake 500.000 aksjer. Dette syntes jeg er veldig viktig og dette tilsvarer en betaling til aksjonærene på rundt 250 millioner kroner og jeg er helt overbevist på at dette bare er begynnelsen, sier Schultz til nyhetsbyrået.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på Orkla med et kursmål på 62,5 kroner.