REC falt kraftig tirsdag etter. Solselskapet sendte ut et begredelig resultatvarsel og varslet om permittering av 500 norske ansatte.Aksjen falt hele 16,71 prosent tirsdag. Etter å ha fortsatt nedturen i morges, er REC nå opp 3,32 prosent til 13,08 kroner. Men analytikernes meninger om solenergiselskapet er delte.Selv ikke etter det voldsomme sol-raset på Oslo Børs tirsdag syns at REC-aksjen ser attraktiv ut.- Det er fortsatt mye usikkerhet rundt både priser og volumer. Selv om verdsettelsen begynner å bli fristende frykter vi en strøm av negative nyheter fra sektoren og vi er ikke sikre på om vi har sett slutten på negative resultatestimatrevideringer, skriver Carnegie i en rapport.Heller ikke er positiv til aksjen, og tror ikke REC-fallet er over.Onsdag rykker meglerhuset ut og kutter kursmålet på solselskapet kraftig. Målet tas fra 16 kroner til 11 kroner - en nedjustering på over 31 prosent. Samtidig gjentas salgs-anbefalingen på REC.Men ikke alle mener man bør kaste solaksjene over bord.Analytiker Thomas Skeivys i Terra og sier at hans kjøps-anbefaling på REC står ved lag. Det samme gjør Terras kursmål på 21,50 kroner.- Etter vårt syn har REC en betydelig buffer, tross reduserte estimater. Vi ser ingen risiko for finansieringen. Dommedagsscenarioet er godt priset inn i kursen, skriver Skeivys blant annet onsdag.Analysesjef Are Grongstad i Agilis Securities er hakket mer avventende. Han har lenge vært skeptisk til REC, men onsdag på solselskapet.Grongstad lå inne med et kursmål på 13,60 kroner som ble oppfylt tirsdag, men målet blir foreløpig stående. Ny anbefaling enn så lenge er hold.Grongstad & Co. skal nå se nærmere på REC-estimatene før en ny anbefaling eventuelt blir offentliggjort ved et senere tidspunkt.Agilis er for tiden under Finanstilsynets lupe etter å ha drevet med det som karakteriseres som kritikkverdig oppførsel i forbindelse med daytrading-råd til kunder.