Dette skjer i dag - krise-selskap med ferske tall

Tirsdag 31. mai tikker det inn ferske kvartalstall fra flere selskaper representert ved Oslo Børs, blant annet fra en aktør som er i real trøbbel og som har stupt på Oslo Børs den siste tiden.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix
Børs
Tirsdag 31. mai er det duket for rykende ferske forbrukertillitstall fra USA og Frankrike, og fra Tyskland tikker det inn statistikk for arbeidsledigheten.Fra USA går man også S&P/Case-Shiller boligprisindeksen for mars, samt Chicago PMI for mai måned.Her hjemme får man kvartalstall fra blant annet Golar LNG, IGE Resources, Jinhui Shipping samt fra kriseselskapet Sevan Marine.Her er alle dagens hendelser:
- Golar LNG: Resultat, publisering før børs, telefonkonferanse kl 17:00- Sevan Marine: Resultat per 1. kvartal, offentliggjøring kl 08:00, presentasjon kl 14:00 på Shippingklubben, webcast- IGE Resources: Resultat per 1. kvartal, presentasjon kl 10:00 på Hotel Continental, webcast- Jinhui Shipping: Resultat per 1. kvartal, telefonkonferanse kl 11:30- Camillo Eitzen & Co: Resultat per 1. kvartal- AGR Group: Resultat per 1. kvartal- Petrolia: Resultat per 1. kvartal- Wentworth Resources: Resultat per 1. kvartal- Norwegian Car Carriers: Resultat per 1. kvartal- S.D. Standard Drilling:Resultat per 1. kvartal- Camillo Eitzen & Co: Resultat per 1. kvartal- Shine: Resultat per 1. kvartal- Japan: Arbeidsledighet april- Tyskland: Detaljhandel april kl 08:00- Frankrike: Forbrukertillit april kl 08:45- Tyskland: Arbeidsledighet mai kl 09:55- USA: S&P/Case-Shiller boligprisindeks mars kl 15:00- Canada: Rentebeskjed fra sentralbanken kl 15:00- USA: Chicago PMI mai kl 15:45- USA: Forbrukertillit mai kl 16:00(Mer under bildet)- Japan: Industriproduksjon foreløpig- India: BNP 1. kvartal- Norge: Detaljhandel april kl 10:00- Norge: Kredittvekst (K2) april kl 10:00- Norge: Varekonsum april kl 10:00- ØMU: KPI flashestimat mai kl 11:00- ØMU: Arbeidsledighet april kl 11:00- Cermaq: Kapitalmarkedsdag i Dirdal utenfor Stavanger- Norges Bank: Visesentralbanksjef Jan F. Qvigstad holder tale for Regionalt nettverk sørvest i Sandnes Sparebank, Sandnes kl 09:00- Norges Bank: Sentralbanksjef Øystein Olsen holder foredrag på NHHs vårkonferanse, Bergen kl 09:35