Meglerhuset Carnegie skriver i et notat tirsdag kveld at de fortsatt råder investorer til å holde seg unna REC, selv etter aksjens voldsomme fall på Oslo Børs tirsdag.Les også:- Det er fortsatt mye usikkerhet rundt både priser og volumer. Selv om verdsettelsen begynner å bli fristende frykter vi en strøm av negative nyheter fra sektoren og vi er ikke sikre på om vi har sett slutten på negative resultatestimatrevideringer, skriver Carnegie blant annet i notatet ifølge TDN Finans.De største solaraksjene i USA var lite endret tirsdag, men på Seoul-børsen i Sør-Korea falt landets største produsent av superrent silisium, OCI Corp., med over 11 prosent onsdag.Analytiker JD Song i Samsung Securities sier til Bloomberg at nedturen i all hovedsak skyldes spekulasjoner om spotprisfall for silisium.REC skrev i sin pressemelding tirdag at silisiumvirksomheten har utviklet seg som ventet siden Q1-2011-rapporten.REC faller ytterligere 2,13 prosent til 12,42 kroner fra start på Oslo Børs onsdag.