Meglerhus med to ferske aksjetips

Foto: Finansavisen

Meglerhuset Arctic Securities rykker ut med fersk kjøps-anbefaling mens en Oslo Børs-rugg får kursmålet kuttet.

Meglerhuset Arctic Securities melder mandag at de nå opererer med kjøp på Prosafe. Dette etter å ha vraket hold-anbefalingen de tidligere opererte med.Kursmålet på Prosafe er satt til 42 kroner. Aksjen stiger mandag 0,98 prosent til 42,08 kroner.Samtidig melder Natixis ifølge SIX News at de reduserer sitt kursmål på Seadrill fra 215 kroner til 210 kroner. Her opereres det med en nøytral-anbefaling.- Mens etterspørselen viser tegn på å overstige tilbudet ser vi ikke en signifikant kortsiktig oppside sammenlignet med andre segmenter i oljeservicemarkedet, skriver Natixis om Seadrill mandag.Seadrill er mandag ned 0,72 prosent til 193,70 kroner.


Les også