Meglerhusene SEB Enskilda, Carnegie, Arctic Securities og Handelsbanken Capital Markets kutter nå alle sine kursmål på Frontline.I snitt kappes målene med 24 prosent til 64 kroner. Samtlige meglerhus peker på svakere markedsutsikter.Les også:Aller skarpest har kniven vært hos Carnegie, som nedjusterer Frontline-kursmålet med hele 50 prosent, fra 110 kroner til 55 kroner. Nøytral-anbefalingen blir i tillegg til en underperform-anbefaling.- Tankmarkedet er preget av stor overkapasitet og selv med akseptabel etterspørselsvekst og betydelig fartsreduksjon hos skipene, ser vi ingen triggere for høyere rater på kort- eller mellomlang sikt og vi venter at det svake markedet fortsetter, heter det i en oppdatering fra Carnegie.SEB Enskilda kutter sitt kursmål fra 51 kroner til 47 kroner, Arctic Securities kutter kursmålet fra 90 kroner til 65 kroner, mens Handelsbanken Capital Markets kutter fra 110 kroner til 90 kroner.Frontline stiger torsdag 3,19 prosent til 96,80 kroner. Aksjen har falt 50 prosent i løpet av det siste året.