Argo i mål med meglerjakten

Sjef for meglerhuset Argo Securitites, Martin Hagen, er fornøyd med vårens meglerjakt.

Adm. direktør i Argo Securities, Martin Hagen. Foto: Finansavisen
Børs

Etter å ha hentet inn 23 nye meglere og analytikere avslutter Argo Securities-sjef Martin Hagen jakten på nye medarbeidere i denne omgang.Hagen tiltrådte som sjef på nyåret og hadde ifølge dn én enkel jobbeskrivelse: Bygg opp Argo securities til et av Norges ledende kapitalmarkedsmiljøer.- Nå er vi der vi skal være. Nå har vi på plass den kompetansen som kreves for å nå målene vi har. Men det er lange oppsigelsestider, så alle er først på plass i fjerde kvartal. Oppstartsåret blir derfor 2012, sier Hagen til dn.Han legger ikke skjul på at meglerhuset har måttet løse ut både aksjer og bonuser for å sikre seg medarbeiderne de ville ha.

Nyheter
Næringsliv