Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Tomra Systems ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Tomra som dagens kjøpskandidat.- Tomra Systems ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har imidlertid brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig tradingrange. Aksjen har støtte ved ca. 42,20 kroner og motstand ved ca. 49,50 kroner, skriver Investtech.- Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

Nyheter
Børs