Et fantastisk aksjetips fra Gaute Eie

Gaute Eie i Arctic Securiries traff innertier med sitt aksjetips. - Investorer som ønsker å tjene penger må tørre å kjøpe aksjer, sier Eie til HegnarOnline.

Oslo Børs. Foto: Scanpix
Børs

I løpet av 2010 klatret Hovedindeksen på Oslo Børs 18,4 prosent. Da HegnarOnline kontaktet Gaute Eie i Arctic Securities i januar sa han at perioden frem til april kunne bli en hyggelig affære i aksjemarkedet.-Aksjemarkedet kan gå bra frem til april, før vi kan få en korreksjon. Så forventer jeg en sterk september- og oktobermåned, sa Eie til HegnarOnline 12. januar.Les også: Hermanrud: Mulig Oslo Børs skal ganske mye ned31. mars sluttet hovedindeksen på Oslo Børs på 445,41 poeng, mens den endte på 451,41 poeng 1. april. Årets høyeste sluttnotering fant sted 6. april da hovedindeksen sluttet på 454,91 poeng.-Dette året ser så langt ut til og bli veldig likt som 2010 med en sterk børs frem til april så kom korreksjonen. Jeg tror uansett at årets korreksjon blir mildere enn april-juli-korreksjonen i 2010 som ble på minus 19 prosent, sier Eie i dag til HegnarOnline.-I år som i fjor er det økt fokus rundt Hellas og på en noe svakere verdensvekst. Jeg tror uansett at mye at dette nå er priset inn i aksjekursene og at vi over sommeren igjen fokuserer på at verdensveksten faktisk er ganske bra - over fire prosent vekst i 2011 - og at aksjer er relativt lavt priset, sier Eie.-Det er selvfølgelig mange usikkerhetsmomenter der ute nå og det er da investorer som ønsker å tjene penger må tørre å kjøpe aksjer. Min spådom er fortsatt at høsten kommer til å bli en bra børshøst, avslutter Eie.Etter de siste dagers nedtur i aksjemarkedet kan vi i dag glede oss over en oppgang. I skrivende stund står hovedindeksen i 413,68 poeng, opp 1,70 prosent.

Nyheter
Børs