- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller onsdag om tre aksjer du nå bør holde et ekstra godt øye med. Børsgigant er nå meget nær nytt kjøpssignal.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport onsdag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Seadrill, Telenor og Subsea 7.- Seadrill er inne i en sterk periode og vi sikter opp mot trendtaket. Brudd over 195 kroner gir kjøpssignal. Telenor brøt opp i går fra sin korreksjon ned og vi forventer nå en test av 94 kroner. Subsea 7 brøt opp på mandag og ga et kjøpssignal. Støtte nå er 142 kroner. Motstand ved 146-148 kroner. Brudd over 148 kroner gir et nytt kjøpssignal, kan man lese i rapporten.Seadrill stiger onsdag 0,05 prosent til 194,40 kroner, Telenor er ned 0,44 prosent til 90,70 kroner mens Subsea 7 så langt er ned 0,77 prosent til 141,90 kroner.

Nyheter
Børs