Forvalter: Kjøp disse fem aksjene

Forvalter i Holberg Fondene trekker frem fem av sine aksjefavoritter på Oslo Børs.

Jann Molnes forvalter Holberg Norge og Holberg Norden sammen med Hogne Tyssøy. Foto: Holberg/Finansavisen
Børs

Forvalter i Holberg Fondene, Jann Molnes, mener at Oslo Børs er rimelig priset etter børsfallet i forrige uke. Blant hans aksjefavoritter finner man Norsk Hydro, Statoil og Subsea 7, skriver Finansavisen.Også Royal Caribbean Cruises og Northland Resources, som begge har blitt straffet hardt med kursfall på henholdsvis 30 og 20 prosent så langt i år, er blant anbefalingene.- Felles for disse aksjene er a de er lavt verdsatt på ulike multipler, både relativt og absolutt. Selskapene har falt i det korte bildet uten at det har vært noe selskapsspesifikke hendelser. Det er dessuten veldrevne selskaper med sterke posisjoner innenfor sine områder, sier Molnes til avisen.

Nyheter
Børs