Hvor går lakseprisen nå?

- Det er ikke bare god musikk for lakseprisen neste uke, sier Fish Pool-sjef Søren Martens til HegnarOnline.

Foto: Fish Pool
Børs

- Lakseprisen har ikke snudd helt opp, men den har ikke fortsatt helt ned heller, sier Fish Pool-sjef Søren Martens til HegnarOnline. Han sikter til forwardprisene for laks med levering neste uke, som ligger på om lag 31 kroner.- Nei, det er ikke bare gode musikk, legger Martens til.Laks for levering i 2.halvår 2011 ligger på om lag 33 kroner kiloen, forholdsvis stabilt, mens forwardprisen på laks for 2012 er drastisk ned.- Forwardprisene for 2012 er ned nesten fem kroner, og det er historisk dramatisk, sier Martens til HegnarOnline.- Vi har aldri hatt så store utslag på neste års kontrakt som dette, sier Martens.Slik situasjonen er nå ligger forwardprisen for 2012 på om lag 30,20 kroner.

Nyheter
Børs