Kutter kursmål 40 prosent - anbefaler kjøp

UBS har slipet knivene og kutter kursmål på Oslo Børs-aksje med nærmere 40 prosent. Fra ING vanker det imidlertid både kjøps-anbefaling og kursmålheving.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Meglerdivisjonen til UBS melder mandag at de kutter kursmålet på Frontline fra 150 kroner til 93 kroner, skriver Dow Jones Newswires ifølge SIX News.Nøytralanbefalingen på aksjen opprettholdes. Meglerhuset mener tanksektoren som sådan står foran to magre år, i all hovedsak på grunn av overbestilling av tankskip.Aksjen er ned nærmere 23 prosent den siste måneden, men stiger mandag 0,81 prosent til 87,25 kroner.Samtidig melder ING at de nå hever kursmålet på Yara fra 391 kroner til 389 kroner. Kjøps-anbefalingen står ved lag.Yara har så å si stått på stedet hvil på Oslo Børs den siste måneden, men daler mandag 1,54 prosent til 300,50 kroner.

Nyheter
Børs