Laber stemning på Wall Street

Investorene er avventende onsdag og børsene åpner flatt til ned på Wall Street.

Traderne Thomas McCauley, venstre, og Andrew Silverman på gulvet på New York Stock Exchange - Foto: AP
Børs

Stemningen er laber på Wall Street og investorene er avventende etter at Fed og Ben Bernanke kommenterte svakere økonomisk vekst i den amerikanske økonomien tirsdag kveld.Dow Jones stiger 0,05 prosent til 12.076,86, mens Nasdaq faller 0,14 prosent til 2.697,81.S&P 500 er ned 0,39 prosent til 1.284,55De fem seneste handledagene har S&P 500-indeksen sluttet ned.Fastfood-kjeden McDonalds leverte miksede tall for mai og Ciena Corp. guidet svakere inntjening enn ventet.Barclays Capital har nedgraderer Gap fra "overweight" til "equal weight" som følge av risikoen til salgsbedringer og aksjen falt to prosent i førhandel.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs