Nervøs start på Wall Street

Investorene på Wall Street tolker dagens økonomiske nyheter. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

Traderen Christopher Culhane på sin post på New York Stock Exchange - AP Photo/Richard Drew
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,19 prosent og står i 2.681,77 poeng, mens Dow Jones står i 12.054,46 poeng etter en oppgang på 0,04 prosent.Utviklingen kan du følge her.Ordreinngang Tidligere i dag ble det kjent at ordreinngangen for varige goder i USA økte 1,9 prosent i mai. Eksklusive transport var det en oppgang i ordreinngangen på 0,6 prosent.Ifølge Bloomberg var det ventet en oppgang i ordreinngang for varige goder på månedsbasis på 1,5 prosent, mens den var ventet opp 0,9 prosent eksklusive transport i samme periode.Ordreinngangen for foregående måned ble revidert fra en opprinnelig rapport nedgang på 3,6 prosent til en nedgang på 2,7 prosent. Eksklusive transport ble tallene revidert til en nedgang på 0,4 prosent fra en opprinnelig rapportert nedgang på 1,5 prosent.BNP I årets første kvartal økte det amerikanske bruttonasjonalproduktet med 1,9 prosent, hvilket var i tråd med analytikernes forventninger.

Nyheter
Børs