Pareto jekker Algeta kraftig opp

Pareto-analytiker sier til HegnarOnline at sannsynligheten for at Algeta kan lansere Alpharadin nå ligger tett oppunder 100 prosent. Han løfter kursmålet på aksjen kraftig.

Thomas Nielsen, analytiker Pareto. Foto: RBL
Børs

Algeta meldte i morges om et gjennombrudd i fase III-studien av det potensielle legemiddelet Alpharadin på pasienter med prostatakreft.Studien har vist seg å være så vellykket at en uavhengig komitee mener det ikke er riktig at en del av pasientgruppen skal få placebo når når behandlingseffekten av Aplpharadin er så positiv.Analytiker i Pareto Securities, Thomas Nielsen, venter nå et kraftig løft for aksjen.- Dette betyr at sannsynligheten for godkjenning og lansering øker kraftig og nå ligger tett oppunder 100 prosent. Aksjen skal betydelig opp i dag, sier han til HegnarOnline.Pareto høyner ifølge TDN Finans kursmålet på Algeta fra 213 kroner til 364 kroner mandag.Les også: Algeta: Lettere å fremskynde prosessen

Nyheter
Børs