<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Petter Stordalen kjøper seg opp i Hurtigruten

Petter Stordalen har kjøpt Hurtigruten-aksjer for 50 millioner kroner. - Jeg er glad for å få Skandinavias beste hotelleier inn på eiersiden, sier Trygve Hegnar.

    Publisert 15. juni 2011 kl. 06.09
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 10.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 120 ord

    Hotell-konge Petter Stordalen har gjennom Home Capital kjøpt 11,3 millioner aksjer i Hurtigruten og blitt selskapets 6. største aksjonær med 2,7 prosent av aksjene. Stordalen har dermed investert rundt 50 millioner kroner på Hurtigruten.- Som tung aktør i skandinavisk reiseliv ser vi Hurtigruten som et unikt produkt. Vi har tro på god utvikling. Det ser i hvert fall lovende ut for neste år. Selskapet har vært gjennom en god snuoperasjon, sier Stordalen til Finansavisen.- Jeg er glad for å få Skandinavias beste hotelleier, med 171 hoteller, inn på eiersiden. Det kan bli meget spennende hvis han vil bli større, sier styreleder Trygve Hegnar.Trygve Hegnar, ansvarlig redaktør og eier av Finansavisen, eier 28,25 prosent av aksjene i Hurtigruten gjennom investeringsselskapet Periscopus.