Rally på Wall Street

Wall Street har lagt bak seg sin fjerde dag på rad med oppgang. Nok en gang stod Hellas på nyhetsoversiktene.

New York Stock Exchange - AP Photo/Richard Drew
Børs

EUs forsikringer om at Hellas vil gjennomføre de lovede reformer, utløste tirsdag en ny optimisme på verdens børser, Wall Street inkludert. Det var fjerde dag på rad de amerikanske børsene steg.Dow Jones steg 0,9 prosent til 12.190,01, mens den bredere S&P 500-indeksen klatret 1,3 prosent til 1.295,52. Teknologitunge Nasdaq endte opp hele 2,2 prosent til 2.687,26.Salget av eksisterende boliger i USA falt i mai. Tall fra The National Association of Realtors viser at salget falt med 3,8 prosent på månedsbasis til en sesongjustert årstakt på 4,81 millioner enheter. Det var ventet en nedgang på 5,0 prosent til 4,80 millioner enheter.Bankene Wells Fargo & Co. og Citigroup Inc. steg minst 1,8 prosent og fulgte dermed trenden fra de europeiske børsene, hvor finanssektoren var sterk.Chicago Board Options Exchange Volatility Index, populært VIX-indeksen, som måler kostnaden ved å bruke opsjoner smo forsikring mot fall i S&P 50, falt 6,5 prosent til 18,69, melder Blooomberg.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs