SAS med gigant-ordre på nye fly

SAS bekrefter at selskapet har lagt inn ordre på 30 nye Airbus-fly for over 15 milliarder kroner.

A320 - Foto: Airbus
Børs

SAS-konsernet bekrefter i en melding mandag at selskapet har lagt inn en ordre på 30 nye fly av typen Airbus SAS A320neo, pluss opsjon på ytterligere 11 fly. Leveransene finner steg fra andre halvår 2016 til 2019.- Denne flyordren, av den kommende modellen av Airbus 320, er et stort og viktig skritt i fornyelsen og harmoniseringen av vår flyflåte, sier Göran Jansson, Deputy President & CFO i SAS.SAS satser på å finansiere flyene med en kombinasjon av leasing og lån.Basert på Airbus` priser, før rabatter, lyder ordren på ca 18 milliarder svenske kroner. Det tislvarer 15,5 milliarder norske kroner.Her finner du hele meldingen

Nyheter
Børs