Spetalen laster opp mer i børsrakett

Oslo Børs-aksjen har steget over 115 prosent det siste året. Nå har investor Øystein Stray Spetalen lastet opp med enda flere aksjer i selskapet.

Investor Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix
Børs

Ferske oversikter over de største aksjonærene i en rekke Oslo Børs-selskaper mandag viser at investor Øystein Stray Spetalen har kjøpt enda flere aksjer i Algeta.Spetalen kjøpte i forrige uke 15.000 aksjer i legemiddelfirmaet, og er nå 29. største aksjonær med 0,59 prosent av selskapet - totalt 234.731 aksjer.Algeta har hatt en formidabel utvikling på Oslo børs det siste året, og har steget over 115 prosent i denne perioden. Aksjen er opp nærmere 20 prosent den siste måneden.HegnarOnline skrev i forrige uke at nevne Spetalen på kun 10 måneder doblet sine penger på å investere i Algeta. De 19 millionene han investerte på sensommeren 2010 har nå blitt til 40,4 millioner kroner.Les også: Spetalen doblet pengene på rakett på 10 måneder

Nyheter
Børs