Statkraft henter Statoil-direktør

Statkraft har ansatt ny konsernsdirektør og CFO. Han komme fra Statoil.

Foto: Scanpix
Børs

Jens Bjørn Staff (44) blir ny konserndirektør og CFO i Statkraft. Staff kommer fra stillingen som Head of Finance & Control for Europa & Asia i Development & Production International i Statoil ASA.- Vi er svært fornøyd med å få Jens Bjørn Staff som ny CFO. Han har lang og omfattende erfaring innen økonomi og ledelse. Gjennom sentrale posisjoner har han opparbeidet betydelig kommersiell erfaring både nasjonalt og internasjonalt. Vi ser frem til at Staff skal lede dette viktige området i Statkraft, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen i en melding.- Statkraft er et av landets viktigste og mest spennende selskaper med sin satsing på miljøvennlig energi både i Norge og internasjonalt. Her er det store vekstmuligheter og jeg ser frem til å arbeide med disse utfordringene, sier Jens Bjørn Staff.Jens Bjørn Staff tiltrer etter nærmere avtale.

Nyheter
Næringsliv