Ukens tristeste aksjer

Uken på Oslo Børs har alt i alt bydd på nedtur for investorene. Sitter du på en eller flere av disse aksjene har du revet deg i håret siden mandag.

Børs

Oslo Børs er i ferd med å legge bak seg en relativt negativ uke, og drøye tre og en halv time før siste aksje blir solgt fredag har OSEBX-indeksen totalt sett falt med rundt 0,60 prosent.Enkelte aksjer har imidlertid steget solid, som for eksempel IGE Resources og Apptix, som har hevet seg henholdsvis 33,33 prosent og 13,46 prosent.For disse aksjene har imidlertid denne uken totalt sett vært en negativ reise:1. PSI Group - har falt 26,98 prosent denne uken2. Sevan Marine - har falt 20,42 prosent denne uken3. Faktor Eiendom - har falt 16 prosent denne uken4. Blom - har falt 13,79 prosent denne uken5. SeaBird Exploration - har falt 13,29 prosent denne ukenPå Oslo Axess er NattoPharma ukens taper. Aksjen har falt 15,91 prosent.

Nyheter
Børs