Vollvik trues med konkurs

Meglerhuset First Securities trekker Idar Vollvik for retten etter at de partene ikke har klart å komme til enighet om nedbetaling av gjeld.

Foto: Scanpix
Børs

Avtalen som skulle fri Idar Vollvik fra spillegjelden til First Securities har havarert, skriver Bergens Tidende.Mandag møttes Idar Vollvik, kommunikasjonsdirektør Bosse Langaas i First Securities, og meglerhusets advokat, Thomas Steen Brandli fra Selmer i Bergens tingrett for å forsøke å komme til enighet vedrørende Vollviks gjeld til meglerhuset.Vollvik sier til avisen at han ikke ønsker å kommentere møtet. I en epost til BT skriver kommunikasjonssjef Tor Arne Olsen i First Securities følgende:- Partene har gjennom lang tid forsøkt å komme til en minnelig løsning, uten å lykkes. First Securities AS har derfor sett seg nødt til å ivareta sine kreditorinteresser ved å innlevere konkursbegjæring mot Vollvik Invest AS og Idar Vollvik til Bergen tingrett.Ifølge Finansavisen skal Vollviks opprinnelige gjeld til meglerhuset være på 130 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv