11 aksjetips fra DnB NOR Markets

DnB NOR Markets bytter ut én av aksjene i sin portefølje. Her er ukens 11 favoritter. (Oppdatert 11:22)

Fra meglerhuset DnB NOR Markets. Foto: Scanpix

DnB NOR Markets har denne uken Northern Offshore ut av porteføljen med anbefalte aksjer. Inn i porteføljen kommer Fred. Olsen Energy.- Likviditeten i markedet er liten så langt i sommer. Det fører til at selv relativt små volumer kan gi store kursutslag. Så langt er det fokus på offentlig gjeld og konsekvenser det kan ha, som dominerer investorers fokus. Dette kommer fortsatt til å være en aktuell problemstiling, men resultatsesongen vil også sette sitt preg på børsen. Så langt har rapporteringssesongen i Norge begynt bra, skriver meglerhuset.Meglerhustes portefølje oppnådde en avkastning på minus 3,1 prosent frem til børsåpning mandag. Til sammenlikning gjorde OSEBX minus 1,1 prosent.Så langt i 2011 er DnB NOR Markets' portefølje ned 8,5 prosent, mot børsens minus 6,5 prosent.Det betyr at meglerhuset anbefaler følgende aksjer:

 • AlgetaAlgeta
 • Deep Sea SupplyDeep Sea Supply
 • Wilh. Wilhelmsen ASAWilh. Wilhelmsen ASA
 • BWG HomesBWG Homes
 • EMGSEMGS
 • Fred,. Olsen EnergyFred,. Olsen Energy
 • SeadrillSeadrill
 • BW OffshoreBW Offshore
 • Opera SoftwareOpera Software
 • RCCLRCCL
 • GjensidigeGjensidige