- Aksjen er dagens aller beste kjøp

- Aksjen har brutt opp gjennom motstand og har gitt kjøpssignal , skriver analyseshuset Investtech torsdag. Subsea 7 er dagens kjøp.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Analyseshuset Investtech skriver i en rapport torsdag at de anser Subsea 7 som dagens kjøp på Oslo Børs. (se graf i bunn av artikkelen)- Subsea 7 har brutt opp gjennom motstanden ved 144 kroner og gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon. En videre oppgang til 160 kroner eller mer indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved 140-144 kroner. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler. Samlet vurdering: Kjøpssignal fra rektangelformasjon. Kjøpskandidat på kort og middels lang sikt, skriver analysehuset.Subsea 7 er opp rundt 11,80 prosent i løpet av den siste måneden, mens aksjen er opp 60 prosent det siste året.