- Aksjen er dagens aller beste kjøp

- Aksjen viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, skriver analyseshuset Investtech mandag. Tomra er dagens kjøp.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Analyseshuset Investtech skriver i en rapport mandag at de anser Tomra Systems som dagens kjøp på Oslo Børs.- Tomra Systems viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har støtte ved ca 45.00 kroner. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Kjøpskandidat på middels lang sikt, skriver analysehuset.Tomra er opp litt over prosenten i løpet av den siste måneden, mens aksjen er opp 67 prosent det siste året.