- Aksjen er dagens aller beste kjøp

Aksjen har steget nærmere 14 prosent på Oslo Børs den siste måneden. Nå rykker analysehuset Investtech ut og mener Norwegian er dagens kjøp.

Analytiker Asbjørn Taugbøl og Fredik Tyvand, CEO Espen Grønstad og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Anders Gundersen / Anders Gundersenwww.agfoto.no

Norwegian er dagens kjøp på Oslo Børs. Det mener analysehuset Investtech.- Norwegian Air Shuttle har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 110 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt. Svak kjøpskandidat på middels lang sikt, heter det fra Investtech fredag.Norwegian har steget nærmere 14 prosent i løpet av den siste måneden på børsen, men er kun opp 10 prosent det siste året.