Analytiker har klokkertro på disse fire aksjene

Analytiker Aleksander Nilsen avslører hvilke fire aksjer han har aller mest tro på i tiden fremover. - Stor oppside i aksjen i løpet av de neste ett til to årene, sier han om en av sine utvalgte.

En Onkel Skrue-figur inne på Oslo Børs - Foto: Scanpix

Analytiker Aleksander Nilsen i ABG Sundal Collier sier til Finansavisen mandag at han anser Nordic Semiconductor som Norges kanskje mest spennende it-selskap.Trass i varm omtale anbefaler han ikke kjøp av aksjen, men opererer med en hold-anbefaling. Dette fordi selskapets salg av datamaskiner og mus i 2011 kan få en liten nedtur.- Det er også knyttet litt usikkerhet til makroforholdene og enkelte kunder er redde for å bli sittende med for stort varelager, noe som åpenbart er negativt, sier Nilsen.Han er imidlertid meget positiv til følgende fire aksjer:- Opera Software- Atea- Kongberg Gruppen- BouvetOm Opera sier Nilsen følgende:- Stor oppside i aksjen i løpet av de neste ett til to årene dersom selskapet virkelig klarer å få økt inntektene fra datatrafikk.