Analytiker: - Kjøp og selg

Investtech og Geir Linløkken rykker onsdag ut med både en kjøps- og en salgs-anbefaling. For aksjerakett er oppturen nå slutt, tror analysehuset.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

I dagens rapport fra Investtech beskrives Dolphin Group som en kjøpskandidat mens Nordic Semiconductor får salgs-anbefaling.- Dolphin Group har brutt den fallende trenden på kort sikt. Det er utløst et kjøpssignal fra en rektangelformasjon. Volumet er imidlertid svakt og det er stor spread i aksjen, så det anbefales å avvente et etablert brudd og noe økende volum før et eventuelt kjøp. Ved videre oppgang er det motstand ved 3.90 kroner, mens det er støtte ved 3.10 kroner. Aksjen viser en stigende trend og er teknisk positiv på lang sikt. Aksjen er positiv på innsidehandler etter tre mellomstore kjøp tidligere i år. Svak kjøpskandidat på både kort og middels lang sikt, skriver Investtech.Nordic Semiconductor steg 120 prosent i løpet av 2010. Linløkken og Investtech tror imidlertid aksjen kan få det tøft fremover.- Nordic Semiconductor ligger i en fallende trendkanal og en videre svak utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har falt over ti prosent siste uke, noe som kan gi en reaksjon opp de nærmeste dagene. Det er i så tilfelle motstand ved cirka 20 kroner. Ved ytterligere fall, er det støtte i underkant av 16 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Watch på kort sikt - svak salgskandidat på middels lang sikt, skriver Linløkken.Dolphin Group er uendret på Oslo Børs onsdag og omsettes for 3,58 kroner mens Nordic Semiconductor stiger 2,84 prosent til 18,10 kroner.Førstnevnte aksje er opp 5,29 prosent i løpet av den siste måneden mens Nordic Semiconductor er ned 8,59 prosent i samme periode.