Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker Fredrik Tyvand rykker ut med en kjøpsanbefaling. Samtidig advarer han mot en investering.

Fredrik Tyvand
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives Rocksource som en kjøpskandidat mens Kongsberg Gruppen får en salgsanbefaling.Les også: Myrseth: Situasjonen er farlig og bekymringsfull- Rocksource viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Volumbalansen er positiv, og videre oppgang innenfor trendkanalen indikeres. Aksjen har i tillegg gitt kjøpssignal fra glidende snitt-indikatoren. Kursen har nå falt tilbake til støtten ved 3,40 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp. Flere innsidekjøp i vinter gjør aksjen svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Tyvand.- Kongsberg Gruppen ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen ligger mellom støtten ved ca. 144 kroner og motstanden ved ca. 160 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Tyvand.

Nyheter
Børs