Analytiker: - Som forventet

Analytiker i First Securities, Henning C. Steffenrud skriver i en fersk oppdatering onsdag at laksegiganten Marine Harvest leverte som guidet for 2. kvartal.

Foto: CF-Wesenberg/kolonihaven.no/ First

- 2. kvartal ble som guidet, skriver analytiker Henning C. Steffenrud i First Securities i en fersk oppdatering onsdag. Han gjentar at meglerhuset har en nøytral anbefaling på aksjen, med kursmål 4,00 kroner.- Den forsiktige fremtidsutsikten er naturlig nok på den negative siden, som ikke var helt uventet, og vi forholder oss fortsatt forsiktige til selskapet, skriver Steffenrud.Marine Harvest rapporterte onsdag morgen et resultat etter skatt på 685,2 millioner kroner i 2. kvartal 2011, mot 741,2 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 686 millioner kroner.