Børsrakett har gitt ferskt kjøpssignal

Meglerhus forteller fredag om tre aksjer du nå bør holde et ekstra godt øye med. En av dem har allerede gitt et klokkeklart kjøpssignal i morgentimene og stiger solid.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport fredag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Yara International, Subsea 7 og PGS.- For Yara vil brudd over 320 kroner gi et kjøpssignal. På kort sikt handles aksjen innenfor en potensiell omvendt-HS med halslinje 320 kroner. Subsea 7 har sterk støtte ved 130-132 kroner som ser interessant ut for nye tradingkjøp. For PGS vil brudd over 75,8 kroner gi et kjøpssignal. Eventuelle tilbakefall till 69-72 kr vil være kjøpsverdig. Trendgulv 69 kroner, kan man lese i rapporten.Yara faller fredag 0,63 prosent til 314 kroner, Subsea 7 er ned 0,79 prosent til 137,70 kroner mens PGS så langt er opp 7,84 prosent til 80,45 kroner (på meget solide kvartalstall).Oppgangen for sistnevnte betyr at aksjen har gitt det kjøpssignalet Christiania omtaler i fredagens rapport.

Nyheter
Børs