- Børsvinner er dagens aller beste kjøp

Aksjen har nesten doblet seg det siste året. Onsdag rykker analysehuset Investtech ut og karakteriserer Dolphin som dagens kjøp.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Analyseshuset Investtech skriver i en rapport onsdag at de anser Dolphin Group som dagens kjøp på Oslo Børs. (Se graf i bunn av artikkelen).- Dolphin Group har brutt den fallende trenden på kort sikt. Det er utløst et kjøpssignal fra en rektangelformasjon. Volumet er imidlertid svakt og det er stor spread i aksjen, så det anbefales å avvente et etablert brudd og noe økende volum før et eventuelt kjøp. Ved videre oppgang er det motstand ved 3.90 kroner, mens det er støtte ved 3.10 kroner. Aksjen viser en stigende trend og er teknisk positiv på lang sikt. Aksjen er positiv på innsidehandler etter tre mellomstore kjøp tidligere i år. Samlet vurdering: Teknisk spennende og positiv på innsidehandler. Stor spread og lavt volum svekker signalene og vanskeliggjør handel. Svak kjøpskandidat på både kort- og middels lang sikt, skriver analysehuset og analytiker Geir Linløkken.Dolphin er opp rundt 5,29 prosent i løpet av den siste måneden, mens aksjen har steget 88,42 prosent i løpet av det siste året.