- Børsvinner er dagens aller beste kjøp

Aksjen har hevet seg over 60 prosent det siste året. Tirsdag rykker analysehuset Investtech ut og karakteriserer Tomra som dagens kjøp.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Analyseshuset Investtech skriver i en rapport tirsdag at de anser Tomra Systems som dagens kjøp på Oslo Børs. (Se graf i bunn av artikkelen).- Tomra Systems viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang innenfor kanalen indikeres. Det er kortsiktig motstand ved 49 kroner, mens det et støtte ved cirka 45 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Samlet vurdering: Teknisk positiv, men motstand på kort sikt. Nøytral på innsidehandler. Kjøpskandidat på både og middels lang sikt - svak kjøpskandidat på kort sikt, skriver analysehuset og analytiker Geir Linløkken.Tomra er opp rundt 1,27 prosent i løpet av den siste måneden, mens aksjen har steget 63,48 prosent i løpet av det siste året. .