- Det er verre nå enn noensinne

Sjefstrateg i First Securities, Peter Hermanrud, syns lite ser ut til å gå mot det bedre på Oslo Børs. - Det er ingenting som er bedre, sier han tirsdag.

Sjefstrateg Peter Hermanrud - Foto: Finansavisen

Børssvingningene i 2011 fortseter så å si med uforminsket styrke, og i går falt Oslo Børs nok en gang kraftig. Nedturen ble til slutt på snaue 1,50 prosent.Sjefstrateg i First Securities, Peter Hermanrud, sier til dn tirsdag at han er overrasket over at svingningene faktisk ikke er større, med tanke på alle de bekymringene som herjer for tiden.Forrige sommer var opp- og nedturene på Oslo Børs nemlig enda større.- Det er verre nå enn noensinne. I fjor var det ille og det er ingenting som er bedre nå. Blant annet er situasjonen i Irland og i Portugal verre enn den gjeldskrisen Hellas befant seg i for et år siden, sier Hermanrud.Han sier at markedene har vendt seg til all uromomentene og at det er grunnen til svingningene ikke er så store som de egentlig skulle ha vært.