Dette skjer i dag - fredag

På finanskalenderen for fredag finner vi blant annet to resultatfremleggelser, samt interessante tall fra Tyskland og eurolandene.

Dette skjer i dag:

    Havila Shipping: ResultatfremleggelseHavila Shipping: ResultatfremleggelseStar Reefers: ResultatfremleggelseStar Reefers: ResultatfremleggelseSSB: Kirkelige fellesråd, regnskapsstatistikk 10:00SSB: Kirkelige fellesråd, regnskapsstatistikk 10:00SSB: Åpnede konkurser 10:00SSB: Åpnede konkurser 10:00Tyskland: IFO-indeksen for juli 10:00 (ventet 113,7)Tyskland: IFO-indeksen for juli 10:00 (ventet 113,7)ØMU: Industriordre for mai 11:00 (ventet 10,1 prosent på årsbasis, 0,8 prosent på månedsbasis)ØMU: Industriordre for mai 11:00 (ventet 10,1 prosent på årsbasis, 0,8 prosent på månedsbasis)Dessuten legger følgende internasonale selskaper frem tall: Volvo, Tieto, Caterpillar, General Electric, Verizon, Vodafone, Honeywell, PepsiCo, Keppel Corp. og SchlumbergerDessuten legger følgende internasonale selskaper frem tall: Volvo, Tieto, Caterpillar, General Electric, Verizon, Vodafone, Honeywell, PepsiCo, Keppel Corp. og Schlumberger
Kilder: TDN Finans, SSB og vår makrokalender