Dette skjer i dag - kjempesmell for REC?

Tirsdag 19. juli legger en rekke digre selskaper frem rykende ferske tall. Spesielt stor spenning her hjemme knyttes det kanskje til resultatene fra solselskapet REC.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix

Tirsdag 19. juli får man ferske kvartalstall fra en rekke svære selskaper, både her hjemme ute. REC og Yara legger frem sine resultater for Q2-2011 i morgentimene.Senere på dagen kommer det blant annet tall fra USA-gigantene Apple, Yahoo!, Bank of America, Goldman Sachs og Johnson & Johnson.Man får også ZEW-indeksen fra Tyskland klokken 11 og klokken 14 tikker det inn fersk statistikk for igangsatte boliger i USA.Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser: - REC: Resultat per 2. kvartal, publisering kl 07:00, presentasjon kl 08:00 i Høyres Hus, webcast.- Yara International: Resultat per 2. kvartal klokken 08:00, presentasjon klokken 09:30 i selskapets lokaler i Bygdøy alle 2. Telefonkonferanse klokken 14:00Sjekk også vår eminente finanskalender her!Makrotall- og nyheter:- Tyskland: ZEW-indeksen for juli kl 11:00- USA: Igangsatte boliger for juni kl 14:00Utenlandske:- Apple, Bank of America, Goldman Sachs, Johnson & Johnson, Wells Fargo, Yahoo, McMoRan Exploration, State Street