Dette skjer i dag - solide nyheter gir ny opptur?

Torsdag 21. juli byr på en rekke nyheter man bør få med seg, og det er spesielt en hendelse klokken 14.30 man venter spent på. Flere profilerte norske børsaktører legger i tillegg frem kvartalstall.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix

Torsdag 21. juli 2011 kan blant annet by på ferske kvartalstall fra Telenor, Cermaq og Kitron. Også Swedbank, Nokia, Stora Enso, Microsoft og AT&T kommer med tall.Fra USA er det blant annet ventet Philadelphia Fed.-indeks samt ledende indikatorer for juni.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag kom tallene inn litt bedre enn analytikerne hadde trodd på forhånd. Blir det ny overraskelse denne gang?Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser: - Cermaq: Resultat per 2. kvartal, offentliggjøring kl 07:00, presentasjon kl 08:00 i Vika Atrium- Telenor: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 09:00 i selskapets lokaler,- Ganger Rolf/Bonheur: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 09:00 i selskapets lokaler- Kitron: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 15:00 i selskapets lokaler - følg fremleggelsen av tallene live herUtenlandske: - Swedbank, Ericsson, Nokia, Scania, Stora Enso, ABB, AT&T, Microsoft, Freepport-McMoRan Copper & Gold,Sjekk også vår eminente finanskalender her!Makrotall og nyheter:- Japan: Handelsbalanse for juni- Frankrike: PMI for juli kl 08:58- Tyskland: PMI for juli kl 09:28- ØMU: PMI for juli kl 09:58- Norge: Norges Banks utlånsundersøkelse for 2.kv kl 10:00- UK: Detaljhandel for juni kl 10:30- USA: Jobless Claims for uke 28 kl 14:30- USA: Philadelphia Fed. for juli kl 16:00- USA: Ledende indikatorer for juni kl 16:00