Resultatsesongen er enda ikke kommet fullt i gang.Biotech-selskapet Bionor Pharma holder ekstraordinær generalforsamling.I tillegg avholder diamantselskaper IGE Resources generalforsamling.Vi vil også gjøre oppmerksom på at det vil avholdes ett minutts stillhet mandag kl.12.00. Også de øvrige landene i Norden vil avholde ett minutts stillhet.
Dette skjer i dag:Resultatpresentasjoner:Blant de utenlandske selskapene slipperAnnet:Makrotall:
- Baker Hughes Anadarko Petroleum, Baidu, Baker Hughes, FMC Technologies,STMicroelectronics, Texas Instruments tall i dag.Generalforsamling i Bionor PharmaGeneralforsamling i IGE Resources ABKl.18.00: Rose/Fakkeltog fra Rådhusplassen i Oslo for å markere fredagens grufulle hendelser- USA Chicago Fed. Nat. Index- Dallas Fed. Manufacturing Index- England: Tall for lån til kjøp av nye hus- Italias konsumerindeksKilde: Oslo Bors, SSB