UniCredit melder mandag at de kutter anbefalingen på Aker Solutions fra kjøp til hold. Kursmålet nedgraderes fra 130 kroner til 108 kroner.Grunnen til kuttet i kursmål skal blant annet være utskillelsen av Kværner.Meglerhuset trekker ifølge Stocklink videre frem usikkerheten rundt tiltredelse av ny konsernsjef, mangelen på sterke drivere og null sannsynlighet for oppjustering av estimatene i sin begrunnelse av nedgraderingen.Aker Solutions er mandag ned 0,25 prosent til 99,65 kroner.Terra Markets oppjusterer samtidig kursmålet på RCCL fra 255 kroner til 280 kroner. Cruiseaksjen er ned 0,91 prosent til 195,90 kroner mandag.Dermed ser man en oppside for aksjen på nærmere 43 prosent. Dollarens positive utvikling i forhold til kronen trekkes av Terra frem som en positiv faktor for aksjen.Handelsbanken Capital Markets kutter kursmålet på Marine Harvest med 1 krone - fra 4,70 kroner til 3,70 kroner.Akkumuler-anbefalingen på aksjen opprettholdes. Aksjen er mandag opp 0,46 prosent til 3,46 kroner.